RADYO

Merhaba!

olsunartık

Radyomuz bugün hizmete açılmıştır! Happi FM sanal alemde vazgeçilmez bir mekan olma yolunda adım adım ilerleyecektir. Türk ve yabancı DJ’ler sisteme alınmaya başlanıyor. Radyonun yayınlandığı sitenin de çevirileri bitti denebilir. Hem Türkçe hem İngilizce olarak yayınlanacak, çünkü misafirlerimiz hem Türk hem de yabancı. 🙂 Bu da demek oluyor ki, hem müzik dinleyip hem de yabancı dilinizi geliştirebilirsiniz. 🙂 Yakında program listemizi de buraya yayınlayacağız.

Radyonun yayınlanması için ayrıca bir site oluşturduk. Oranın düzenlemeleri de en kısa zamanda bitirilecektir. Hepinizi aramızda görmekten mutluluk duyarız!

DJ olarak bize katılmak isteyenler buraya yorum yazarak yahut happiko@mail.com adresinden bana ulaşarak bildirebilirler. Belki zamanla kimileriyle yollarımız ayrılacak, belki devam edeceğiz ama müziği seviyorum, bende kulak var diyenleri aramızda görmek isteriz açıkçası.

Programda olmasını istediğiniz belli müzik türlerine has yayın süreleri varsa, belirtmenizi rica ederiz. Program yayınlandıktan sonra programda yapılmasını istediğiniz değişiklikler varsa, rahatsız olduğunuz Dj lerimiz varsa, olumlu veya olumsuz birşey yaşadıysanız burada yahur email adresimden bana ulaşarak iletebilirsiniz, tüm yorumlarınız bizim için çok önemlidir, dikkate alacağımızdan emin olabilirsiniz.

Herkese şimdiden iyi yayınlar :))

Admin Mihmandar