ÜYELİK

Merhaba arkadaşlar…

WordPress üzerinden blog şeklinde açılmış olan bu siteye yazı vs. gönderebilmek için (wordpress’ten) üyeliğe ihtiyacınız var. Eğer sadece bu sitede yazı yazmak için üye olmak istiyorsanız, ben size davetiye yollarım ve (wordpress’e) üye olmanız çok daha rahat olur.

Nasıl mı?

Bu bölüme yorum yazarak, yahut mail.mihmandar@yahoo.com.tr adlı mail adresine e-mail atarak bana (hotmail dışında) email adresinizi bildirmelisiniz ki ben o adresinize davetiye atabileyim. Neden hotmail olmadığı sorusuna gelince, wordpress’in hotmail ile arasında sorun var sanıyorum ki. Çünkü hotmail adreslerine yolladığım davetiyeler ulaşmıyor, hatta bir ara hotmail’li adreslerini wordpress kabul etmiyordu.

Üye olmanız çok basit aşamalarda gerçekleşecek. 3 aşamada üye olabilirsiniz:
1) Bana email adresinizi bildiriyorsunuz (hotmail dışında)
2) Size yoladığım davetiyedeki linke tıklıyorsunuz
3) Ve boşlukları doldurarak kolayca üye olabiliyorsunuz. Site üzerinden siteye giriş yapabiliyorsunuz.

Peki üye olduktan sonra siteye nasıl yazı yollayacağım?

Site üzerinden üyelik bilgilerinizle giriş yapıyorsunuz. Giriş yaptıktan sonra giriş kısmında sizi yönlendirecek bir link bulunur yahut sitenin en üst kısmında lacivert şerit üzerinde “my dashboard” yazar. Onlardan birine tıkladığınızda size ait bölüme girersiniz. Türkçe olan kullanım menüsünden gayet kolay bir şekilde ihtiyacınız olan bilgileri bulabilirsiniz. Fakat dediğim gibi bu bölüme ulaşabilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.

Siteye üye olma yahut siteyle ilgili her türlü sorununuzu buraya yorum yazarak belirtebilirsiniz. Tüm sorular cevaplanacaktır.

Eğer Chit_Chat butonunda online bir şekilde bana rastlarsanız online olarak benimle görüşme yapabilir, sorularınızı sorabilirsiniz yahut her ne istiyorsanız söyleyebilirsiniz.

Selamlar…